Denk jij ook mee over jouw dorp? Jouw mening telt!

Zwartemeer – Samen met jou gaan de gemeente Emmen, Welzijnsgroep Sedna en Dokter Schoonmaakorganisatie in gesprek over jouw dorp. Voor deze samenwerkende organisaties is het belangrijk om te weten wat er nodig is om jouw dorp leuker, leefbaarder en mooier te maken. Samen komen de Erkende Overleg Partners, gemeente Emmen, Dokter schoonmaakorganisatie en Welzijnsgroep Sedna bij jou aan de deur, ontmoeten ze je in jouw dorp bij activiteiten of zien ze je graag bij de Sedna-bus.

De komende maanden komen ze in alle dorpen van de Blokken. Dat zijn Nieuw Schoonebeek, Weiteveen, Klazienaveen, Barger-Oosterveen, Zwartemeer, Barger-Compascuum, Nieuw Dordrecht, Klazienaveen Noord en Oranjedorp. De resultaten van de enquĂȘte worden anoniem verwerkt. In het najaar worden de resultaten met jou gedeeld.

Voor meer informatie kijk op de www.gebiedswijzer.nl.

Reageer
Delen