Nicole Eikens is Miss Marathon 36e Drenthe Loopfestijn

Klazienaveen – De 18-jarige Nicole Eikens uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2019. Tijdens het 36e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 25 mei zal zij de prijzen uitreiken aan de winnaars op de halve marathon, 10 kilometer en de 4 mijl. Tevens geeft zij het startschot voor de Kidsrun.

De geboren en getogen Klazienaveense zegt zelf geen hardloper te zijn, maar is wel ieder jaar aanwezig bij het Drenthe Loopfestijn als supporter. Sportief is ze echter wel, ze handbalt bij Handbalvereniging Actief.

In 2018 heeft Nicole Eikens meegedaan aan de Miss Klazienaveen verkiezing, waarin zij als tweede eindigde. Eerder werd ze gevraagd om als Miss aanwezig te zijn bij de Triathlon Klazienaveen.

De kleding van Miss Marathon wordt net als voorgaande jaren gesponsord door Flair Fashion in Klazienaveen.

Voorinschrijven voor het 36e Drenthe Loopfestijn kan nog tot en met zondag 5 mei via www.drentheloopfestijn.nl.

Reageer
Delen