Werkzaamheden Verl. van Echtenskanaal en Eemslandweg

Zwartemeer – De komende tijd zullen er diverse werkzaamheden worden uitgevoerd aan het Verlengde van Echtenskanaal en de Eemslandweg. In beide gevallen gaat het om asfalteringswerkzaamheden.

Het Verlengde van Echtenskanaal wordt aangepakt van 2 t/m 7 juli 2018 ter hoogte van de inrit van het Sportlandgoed. De weg wordt hierbij voor het verkeer afgesloten. Omrijden kan via de dam bij de J. Kuntzelstraat, De Langestraat en De Eemslandweg en vice versa.

Aan de Eemslandweg zal worden gewerkt op 9 juli ter hoogte van nummer 27 en 28. Ook hierbij wordt de weg afgesloten voor verkeer.  Omrijden kan via De Langestraat, de dam bij de J. Kuntzelstraat en het Verlengde van Echtenskanaal en vice versa.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Emmen via telefoonnummer 14 0591.

Reageer
Delen