Werkzaamheden Hogeweg

Zwartemeer – Aan de kruising Hogeweg-Laardijk zullen komende week werkzaamheden worden verricht. Hiervoor zal een deel van de weg worden afgesloten voor verkeer. Aannemersbedrijf Fuhler-Hoornstra heeft de bewoners ingelicht middels volgende brief:

Om de wegen geschikt te maken voor de omgeving wordt binnen het project Buffer Noord Zwartemeer aan de Hogeweg een drempelplateau op de kruising Hogeweg / Verlengde Schepersweg / Laardijk aangelegd. Daarnaast wordt er een drempelconstructie ter hoogte van onze directiekeet gerealiseerd.

Dit houdt in dat de Hogeweg gedurende een week gestremd zal zijn voor alle verkeer tussen huisnummer 13 en de kruising Hogeweg-Laardijk (zie onderstaande afbeelding). Verkeer zal worden omgeleid via de Kloostermanswijk, De Panden en Kamerlingswijk WZ. Woningen aan de Hogeweg zijn bereikbaar via de Kamerlingswijk WZ.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in week 25, van 18 t/m 22 juni.

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en bedanken u voor uw begrip.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de uitvoerder tijdens het inloopspreekuur op werkdagen tussen 12:15 en 13:00 uur bij het infopunt aan de Hogeweg, of door het contactformulier in te vullen op www.buffernoordzwartemeer.nl.

Naast de werkzaamheden aan deze kruising zal er de komende tijd ook aan diverse voetpaden in Zwartemeer worden gewerkt, te beginnen in De Hoven.

Reageer
Delen