De Blokken fase 2 gaat van start

Zwartemeer – Op 15 mei gaat ‘De Blokken fase 2’ van start. Dit betekent dat er van 15 mei 2018 tot en met 15 juni 2018 werkzaamheden zullen worden verricht aan De Blokken tussen de Klemstrook en de Dosterdstraat.

De weg zal worden afgesloten voor verkeer. Omrijden kan via De Erven, de Eemslandweg, de Kluinstraat, de Gliede en de Dosterdstraat en vice versa. De kruising van De Blokken en de Klemstrook blijft open.

In het centrumgebied wordt een nieuw regenwaterriool aangelegd, de voetpaden en wegen worden vernieuwd en de parkeervoorzieningen rondom de beide scholen worden verbeterd. Verder wordt de bestaande groenstructuur opgeknapt en de openbare verlichting wordt vervangen door led verlichting. Met de extra parkeerplaatsen krijgt ook de locatie van het voormalige Groene Kruis gebouw weer een fraaie invulling.

Voor meer informatie omtrent de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, telefoon 14 0591.

Reageer
Delen